Klas1 -ikkunat

KLAS1 IKKUNAT on Kuusamossa toimiva kiinteitä ja yksipuitteisia avattavia eristyslasi-ikkunoita valmistava yritys. Pääperiaatteena on tarjota markkinoille eurooppalaisen ikkunakulttuurin edut yhdistettynä suomalaiseen vaatimustasoon, asiakkaan erityistarpeet huomioiden.

Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja laatuun. Valmistamme tuotteita, jotka käyttävät uusimpia teknologioita. Varmistamme tämän tekemällä yhteityötä Suomen suurimpien raaka-ainetoimittajien kanssa. 

KLAS1 on osa Pihla Group Oy:tä

Pihla Group Oy on Suomen ikkuna- ja ovimarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Metallityö Välimäki-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Ruovedellä, Kannuksessa, Haapajärvellä, Nokialla, Pudasjärvellä, Kuusamossa ja Joutsassa. Pihla Group työllistää Suomessa noin 830 työntekijää.

Vuodesta 2016 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.  Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Inwido koostuu 28 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4300 työntekijää 11 eri maassa. Vuonna 2020 Inwidon liikevaihto oli 670 miljoonaa euroa ja liikevoitto 10,9 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

Lue lisää www.inwido.com ja LinkedIn