Liukuovet

Liukuovet

Käyttökohteina omakotitalot, vapaa-ajan kohteet, pari- ja rivitalot, kerrostalot ym.

Ovirakenne on siro, valoaukko suuri ja käyttömukavuus huippuluokkaa. Liukuovissa käytetään parasta eristyslasitekniikkaa

Massiivisten liukuikkunoiden avaamiseen ei tarvitse käyttää enää voimaa. Pation ainutlaatuinen tekninen ratkaisu tekee jopa 300kg painavien ikkunaelementtien liikuttamisesta helppoa. Pation avulla voidaan toteuttaa pinta-alaltaan laajoja terassi- ja parvekeikkunoita, joiden liukuoven leveys on 1790–9990 mm ja korkeus 1890–2990 mm. Uuden teknologian ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille täysin uutta käyttömukavuutta.

TOIMINTA

Painiketta 180° käännettäessä nousee liukuovi pyörille, jonka jälkeen liukuovi on liikutettavissa kevyin liikkein. Innovatiivinen teknologia nostaa Patio -liukuovijärjestelmän käyttömukavuuden täysin uudelle tasolle.

LASITUS

Vakiolasitus 3-kertainen A- energialuokan eristyslasi. Liukuovet voidaan varustaa auringonsuojalaseilla sekä useilla eri monitehoratkaisuilla. Turvalasituksina käytetään karkaistua tai laminoitua lasia vaadittujen normien mukaisesti. Heloitukseen voidaan integroida myös hälytyslaitteeseen yhdistettäviä elektronisia osia.

VAKIOLUKITUS

Sisällä: painike GU Dirigent hopea
Ulkona: sormikolovedin väri hopea

 

 

 

 

MITOITUS

Karmisyvyys: 210 mm puu/alumiiniverhous
Karmisyvyys: 162 ja 210 mm puu/puuverhous
Liukuoven leveys: 1790 – 9990 mm (liukuva osa vakiossa max. 2000mm ja erikoisleveät lisähinnasta)
Liukuoven korkeus: 1890 – 2990 mm
Kehyksen max. paino: 300 kg

LISÄVARUSTEENA

Sisällä: lukittava painike, painike ja lukkopesä
Ulkona: sormikolovedin, painike ja lukkopesä
ulkopuolelle: hyönteisovi

A-malli

M-malli

G-malli

S-malli