Ikkunajärjestelmät

Avattavat ja kiinteät ikkunat

KLAS1 ikkunat soveltuvat vaativiinkin käyttökohteisiin. Ikkuna on siro, valoaukko suuri ja käyttömukavuus on huippuluokkaa. Ikkunoissa käytetään usein tavanomaista kapeampaa tuuletusluukkua. Lisäksi ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa tai tarvittaessa jopa vain yksi!

Kotimainen

KLAS1 ikkunoissa käytetään pohjoisessa kasvanutta tiheäsyistä mäntyä. Kaikki lasit on valmistettu kotimaassa. Eristyslasina käytetään aina uusinta metallivapaata eristyslasitekniikkaa (SS tai TPS), jossa lasin reunan pintalämpötila on kuusi astetta perinteistä eristyslasia korkeampi tai vaihtoehtona on myös perinteisempi eristyslasi RST välilistalla, kun ikkunaan tulee ristikointi eristyslasin sisään. Lasitekniikka toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Vastaa vaatimuksiin

KLAS1 ikkunamallistosta (MEKA, DA/DKA) löytyy vaihtoehdot kaikkiin käyttökohteisiin ja vaatimustasoihin, olipa kyse eristyskyvystä, auringon haitallisen lämpösäteilyn suojauksesta, murtosuojauksesta tai äänen eristämisestä. Lasit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Alumiinijärjestelmässä on ruuviton kiinnitysjärjestelmä.

Kiinteä ikkuna

MEKA

Tällä ikkunarakenteella toteutetaan suuret ja ulkoapäin huollettavissa olevat pienet ikkunat.
Käyttökohteesta riippuen valitaan pintakäsittely ja eristyslasielementin rakenne.

Avattava ikkuna

DKA

Soveltuu erinomaisesti kaikkiin rakennuksiin tuuletusikkunaksi ja sisältäpäin huollettavaksi ikkunaksi.

YHDISTELMÄ­IKKUNA

MEKA/DK

Kiinteän ja avattavan ikkuna tehty samaan karmiin. Lasitus samalla tasolla, jolloin ulkopuoliset lasien värierot ja peilaavuudet on samannäköisiä.

Paloikkuna

Paloluokiteltu ovi tai ikkuna vaaditaan esimerkiksi silloin, kun autotalli tai naapuritalo ovat lähellä ulkoseinää tai sisäänkäyntiä. Tarkoitus on luoda paloa hyvin kestävillä rakenteilla osastoja, jotka hidastavat tulipalon etenemistä

Antennilasi

Ikkunan lasiin integroitu antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa.

Äänieristetty ikkuna

Ääni­eristetty ikkuna

Korkean äänenerityksen tuotteet soveltuvat erityisesti melualueille, kuten lentomelualueelle, kaupunkien keskustaan ja maanteiden läheisyyteen

Kulmaikkuna

Kulma­ikkuna

Kulmaikkuna toteutetaan pääsääntöisesti 90 asteen kulmalla. Lasitus aina kohteen mukaan

Erikois­lasi

Parhaat eristyslasit ovat moniteholaseja, joista löytyy monenlaisia ominaisuuksia: turvallisuus, palonsuojaus, energian säästö, käyttömukavuus, äänen eristys.

Verhot

Verhot

Ikkunoiden tehtävä on tuoda maksimaalisesti valoa.
Verhoja tarvitaan kun tarve on pimennykselle, häikäisynestolle ja intimiteettisuojalle.