Tyylikästä muotoilua, suomalaista laatua, energiatehokkuutta sekä asumismukavuutta

KLAS1 ikkunat on  kiinteitä ja yksipuitteisia avattavia eristyslasi-ikkunoita valmistava yritys. Pääperiaatteena on tarjota markkinoille eurooppalaisen ikkunakulttuurin edut yhdistettynä suomalaiseen vaatimustasoon, asiakkaan erityistarpeet huomioiden.

Klas1 ikkunoissa käytetään jatkamatonta pohjoisen tiheäsyistä mäntyä ja tuotteet valmistetaan Kuusamossa. Tuotteet voidaan tehdä kuultovärjättynä, koska meillä ei ole jatkettua karmia.

Metallivapaan eristyslasitekniikan avulla lasin reunan pintalämpötila on kuusi astetta perinteistä eristyslasia korkeampi. Klas1 ikkunat täyttävät vaativan asiakkaan vaatimukset, olipa kyse energiatehokkuudesta, auringon haitallisen lämpösäteilyn suojauksesta, itsestään puhdistumisesta, murtosuojauksesta tai äänen eristämisestä.

UUTTA! Ikkunan lasiin integroitu antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa.

Voimme toteuttaa pinta-alaltaan laajoja terassin ja parvekkeen liukuovia, joiden kautta kulku on vaivatonta ulkotiloihin.

Ranskalainen parvekkeen ovi sopii parvekkeille, joilla ei ole tilaa avata ovea ulospäin.