WIENERBERGER JOKIDUO

Massiivisista Porotherm-kennoharkoista rakennetut, ilmeiltään klassisen modernit erillistalot on suunniteltu 3-4 hengen perheille, jotka arvostavatasumisen laatua ja terveellisyyttä. Täystiilinen, yksiaineinen ja rakenteeltaan hengittävä tiilirunkoon sekä energiataloudellinen että kosteusteknisesti turvallinen.

Kohteen suunnittelussa keskeisiä lähtökohtia ovat olleet jokirannan vehreiden näkymien hyödyntäminen, sisä- ja ulkotilojen jatkuvuus, persoonallisuus, rentoutuminen sekä erilaisten elämäntilanteiden huomioiminen. Katetut terassi ja parveke jatkavat sisätiloja kohti jokirantaa. Ylellinen spa-osastotakaa nautinnolliset rentoutumishetket. Alakerran toinen makuuhuone muuntuu kotitoimistoksi ja yläkerran ylellisestä päämakuuhuoneesta voidaan erottaa vaikkapa työpiste, lukupiste, oma tila vauvalle tai ylimääräiselle varastolle.

KLAS1-IKKUNAT – IKKUNA ELÄMÄSI TILAAN

Wienerberg JokiDuo on erinomainen esimerkki rakennuksesta, jossa ikkunat, liukuovet ja ovet muodostavat olennaisen osan rakennuksen rytmiä ja toiminnallista kokonaisuutta. Modernia arkkitehtuuria edustava Wienerberg JokiDuo on toteutettu Klas1:n valmistamilla ikkunoilla, liukuovilla ja Tiivi ulko-ovilla, joissa minimalistinen muotokieli yhdistyy pitkälle vietyyn energiatehokkuuteen ja käyttömukavuuteen.
Talon kiinteät ikkunat, ranskalaiset parvekeovet integroiduilla kaidelaseilla ja liukuovet tuovat runsaasti valoa sisälle muodostaen jokinäkymästä jokapäiväisen elävän taulun vaikutelman. Kiinteiden ikkunoiden ja niiden parina olevan liukuoven värimaailma ja muoto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Klas1:n ratkaisulla valoaukon koko on saatu maksimoitua ja karmien koko minimoitua.