Talo Joutsela, Lakka Kivitalo

Talo Joutsela Rakentajaperhe Hirvosen persoonallinen Lakka Kivitalo huomioi niin kahden asukkaansa kuin perheen vieraidenkin tarpeet. Seuraa Instagramissa.

Talo Joutselassa on modernit ikkuna- ja liukuovi ratkaisut. Suurin osa kohteen ikkunoista on kiinteitä MEKA maisemaikkunoita, joissa etuna on maksimaalinen valoaukko ja vain 2-pestävää pintaa.

Makuuhuoneiden ikkunoina on käytetty modernia kiinteän ja avattavan ikkunan yhdistelmää MEKA/DKA. Ikkunat jossa lasipaketit on samanlaiset ja sijaitsevat samassa tasossa sisä- ja ulkopuolelta, vältetään erilaiset lasien peilaavuudet ja lopputulos on harmooninen. Kohteen saunan ikkunoihin on valittu harkiten hienoisesti peilaavat lasit, jotta päivän valossa sisälle näkeminen ei ole niin helppoa. Isoja ikkunoiden rinnalle on sijoitettu liukuovia, mistä kulku terasille on helppoa ja liukuovi mahdollistaa sisustamiselle aivan uuden vapauden. Liukuovet mahdollistavat isommat valoaukot ilman runkotolppia ja näin valoisa ja avara talo saa arvoisensa ilmeen.

KLAS1-ikkunat on toimittanut perhe Hirvoselle tuotteet heidän kauniiseen ja korkealuokkaiseen kotiin.

Kiitämme perhe Hirvonen hyvästä ja kestävästä valinnasta!