Wienerberger JokiDuo

Massiivisista Porotherm-kennoharkoista rakennetut, ilmeiltään klassisen modernit erillistalot on suunniteltu 3-4 hengen perheille, jotka arvostavatasumisen laatua ja terveellisyyttä. Täystiilinen, yksiaineinen ja rakenteeltaan hengittävä tiilirunkoon sekä energiataloudellinen että kosteusteknisesti turvallinen.

Kohteen suunnittelussa keskeisiä lähtökohtia ovat olleet jokirannan vehreiden näkymien hyödyntäminen, sisä- ja ulkotilojen jatkuvuus, persoonallisuus, rentoutuminen sekä erilaisten elämäntilanteiden huomioiminen. Katetut terassi ja parveke jatkavat sisätiloja kohti jokirantaa. Ylellinen spa-osastotakaa nautinnolliset rentoutumishetket. Alakerran toinen makuuhuone muuntuu kotitoimistoksi ja yläkerran ylellisestä päämakuuhuoneesta voidaan erottaa vaikkapa työpiste, lukupiste, oma tila vauvalle tai ylimääräiselle varastolle.

Klas1-ikkunat – Ikkuna elämäsi tilaan

Wienerberg JokiDuo on erinomainen esimerkki rakennuksesta, jossa ikkunat, liukuovet ja ovet muodostavat olennaisen osan rakennuksen rytmiä ja toiminnallista kokonaisuutta. Modernia arkkitehtuuria edustava Wienerberg JokiDuo on toteutettu Klas1:n valmistamilla ikkunoilla, liukuovilla ja Tiivi ulko-ovilla, joissa minimalistinen muotokieli yhdistyy pitkälle vietyyn energiatehokkuuteen ja käyttömukavuuteen.
Talon kiinteät ikkunat, ranskalaiset parvekeovet integroiduilla kaidelaseilla ja liukuovet tuovat runsaasti valoa sisälle muodostaen jokinäkymästä jokapäiväisen elävän taulun vaikutelman. Kiinteiden ikkunoiden ja niiden parina olevan liukuoven värimaailma ja muoto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Klas1:n ratkaisulla valoaukon koko on saatu maksimoitua ja karmien koko minimoitua. 

Wienerberger-JokiDuo---Talo-A---97-Edit
Wienerberger-JokiDuo---Talo-B---03-Edit
JokiDuo havainne sisaankaynti JokiDuo
Wienerberger1
Wienerberger-JokiDuo---Talo-A---89-Edit
Wienerberger-JokiDuo---Talo-B---83-Edit
JokiDuo pori-kartta
Wienerberger2

Tuotteiden sisäpuolen puuosien ja ulkopuolen alumiiniverhouksen värinä on musta, joka muodostaa selkeän kontrastin jyhkeiden vaaleaksi maalattujen seinien kanssa. Liukuoven sijoittelu korostavat Wienerberg JokiDuo Vahvaselän selkeälinjasta arkkitehtuuria. Maisemaikkunat on asennettu siten, että valoaukko alkaa läheltä lattian pintaa. Ikkunoiden karmisyvyydet vaihtelevat eri huoneissa siten, että ikkunoiden ja ovien linjat sointuvat hyvin yhteen.

Lasitus valitaan aina käyttötarpeen mukaan

Klas1:n käyttämä eristyslasitekniikka mahdollistaa jopa 9,5 neliömetrin kokoisten kiinteiden maisemaikkunoiden valmistamisen. Nykytekniikalla ikkunoista saadaan erittäin energiatehokkaita ja niihin voidaan valita lisäominaisuuksia esimerkiksi auringonpaahteelta tai tieliikennemelulta suojautumiseen. Wienerberg JokiDuo olohuoneen liukuovet on 6,0 metriä leveitä ja 2,5 metriä korkeita. Liukuovi on kolmiosainen G-mallin liukuovi missä on kaksi kiinteää ja yksi liukuva osa.
Klas1-ikkunajärjestelmän pitkälle mietitty rakenne mahdollistaa kiinteiden ja avattavien ikkunoiden rakentamisen samaan karmiin. Makuuhuoneisiin valittiin Klas1:n ranskalainen DKA-kippiovet Integroidulla kaidelasilla, jotka kääntyvät yhdellä kädenliikkeellä yläosasta tuuletusasentoon tai aukeavat tavallisen tapaan toiselta sivulta. Ranskalaisen DKA-Kippioven yläosasta avautuva tuuletus ohjaa ilman kohti huoneen kattoa ja mahdollistaa näin ilman tehokkaan sekoittumisen ja vaihtumisen. Kippi-ikkunan etuna on myös se, että siinä on kiinteän ikkunan tapaan vain kaksi pestävää pintaa.

TEKSTI: Aki Lindgrén, Klas1 -Yhtiöt Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0424 5527220KUVAT: Talon asukas, Rakentaja.fi ja Wienerberg

 

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web