Finnbuild 10-12.10

Olemme Finnbuild messuilla 10-12.10 KLAS1 & PROFIN yhteisosastolla 3B11,

joten tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa.

 

 

 

Wienerberger JokiDuo

Massiivisista Porotherm-kennoharkoista rakennetut, ilmeiltään klassisen modernit erillistalot on suunniteltu 3-4 hengen perheille, jotka arvostavatasumisen laatua ja terveellisyyttä. Täystiilinen, yksiaineinen ja rakenteeltaan hengittävä tiilirunkoon sekä energiataloudellinen että kosteusteknisesti turvallinen.

Kohteen suunnittelussa keskeisiä lähtökohtia ovat olleet jokirannan vehreiden näkymien hyödyntäminen, sisä- ja ulkotilojen jatkuvuus, persoonallisuus, rentoutuminen sekä erilaisten elämäntilanteiden huomioiminen. Katetut terassi ja parveke jatkavat sisätiloja kohti jokirantaa. Ylellinen spa-osastotakaa nautinnolliset rentoutumishetket. Alakerran toinen makuuhuone muuntuu kotitoimistoksi ja yläkerran ylellisestä päämakuuhuoneesta voidaan erottaa vaikkapa työpiste, lukupiste, oma tila vauvalle tai ylimääräiselle varastolle.

Klas1-ikkunat – Ikkuna elämäsi tilaan

Wienerberg JokiDuo on erinomainen esimerkki rakennuksesta, jossa ikkunat, liukuovet ja ovet muodostavat olennaisen osan rakennuksen rytmiä ja toiminnallista kokonaisuutta. Modernia arkkitehtuuria edustava Wienerberg JokiDuo on toteutettu Klas1:n valmistamilla ikkunoilla, liukuovilla ja Tiivi ulko-ovilla, joissa minimalistinen muotokieli yhdistyy pitkälle vietyyn energiatehokkuuteen ja käyttömukavuuteen.
Talon kiinteät ikkunat, ranskalaiset parvekeovet integroiduilla kaidelaseilla ja liukuovet tuovat runsaasti valoa sisälle muodostaen jokinäkymästä jokapäiväisen elävän taulun vaikutelman. Kiinteiden ikkunoiden ja niiden parina olevan liukuoven värimaailma ja muoto muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Klas1:n ratkaisulla valoaukon koko on saatu maksimoitua ja karmien koko minimoitua. 

Lue lisää

Klas1 Mikkelin asuntomessuilla

Kohde 23 Talo Vahvaselkä

Suunnittelun lähtökohta oli maiseman avaaminen rakennuksen sisälle ja sisäpihalle sekä maaston muotojen huomioiminen mahdollisimman suuren sisäpihan aikaansaamiseksi. Rakennus hyödyntää sijoittelullaan aurinkoenergiaa ja on ekologisesti puurakenteinen ja hengittävä.

Lue lisää

Klas1 on toimittanut ikkunat Villa Saimaanhelmeen asuntomessukohteeseen

Villa Saimaanhelmi (kohde 8)

on Janne Kanteen, Honkatalojen arkkitehti SAFA, suunnittelema moderni hirsikoti nelihenkiselle perheelle ja Honkatalojen toinen messukohde.

Villa Saimaanhelmi koostuu kaksikerroksisesta osasta, johon liittyy kohtisuoraan yksikerroksinen siipi. Rakennus sijoittuu tontin pohjoisosaan, ja siihen liittyy erillinen kahden auton autokatos varastotiloineen. Järven puolella on terassi. Julkisivut ovat vaaleat, suuret lasipinnat avautuvat kohti itää sekä etelää. Arkkitehtuuri on puhdaslinjaista ja modernia, pohjaratkaisut ovat selkeitä ja avaria. Rakennuksen kohokohta on sen korkea olohuone joka kylpee valossa, ja tuo edessä avautuvat maisemat Saimaalle osaksi sisätiloja. Vanhempien makuuhuone sijaitsee yläkerrassa ja katselee korkean olohuoneen yli järvelle.

Lue lisää

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web