Erikoislasit

Huurtumaton lasi

Huurtumaton lasihuurtumatonIkkunan uloimmaisen lasin huurtuminen ulkopinnaltaan on seurausta ikkunan hyvästä lämmöneristävyydestä ja tavanomaisesta sään vaihtelusta.
Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla huurtumista estävä lasi lisävarusteena.

 

Ulkopuolinen huurtuminen on luonnollinen ilmiö, joka muodostuu kun ikkunassa pintalämpötila putoaa alle ulkoilman kastepisteen.

Huurtumattomassa lasissa on ohut läpinäkyvä pyrolyyttinen pinnoite lasin ulkopinnalla. Se toimii pitämällä ulkolasin pintalämpötilan korkeampana ja täten minimoimalla huurtumisen esiintymisen.

Vastaavasti huurtumaton lasi minimoi huurtumisen esiintymisen verrattuna samanlaiseen ikkunalasiin, jossa ei ole huurtumisen estävää pinnoitetta.
Huurtumaton lasi minimoi ulkopuolisen huurtumisen esiintymisen hyvin eristävissä ikkunarakenteissa ja pitää ikkunat kirkkaimpina kauemmin huurtumiselle otollisissa olosuhteissa.

Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä

Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Kysy lisää! Puhelimitse 0424 552 71 tai sähköpostilla: info@klas1.fi Halutessasi voit käyttää myös alla olevaa lomaketta.

Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.

Nimi(*)
Please let us know your name.

Sähköpostiosoite(*)
Sähköpostiosoite puuttuu tai siinä on virhe

Puhelin(*)
Please write a subject for your message.

Viestisi(*)
Please let us know your message.

Invalid Input

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
(*)
Invalid Input

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web