Erikoislasit

Energiatehokkuutta

lammoneristysKlas1 -ikkunoissa voidaan käyttää laseja joissa sekä läpinäkyvyys että energiaominaisuudet ovat erinomaiset. Selektiivilaseilla voidaan suodattaa auringon haitallista säteilyä, ja toisaalta pitää lämpö sisällä ja kylmä ulkona.

 

Myös aktiivisesti lämmittävät lasit ovat käytettävissä. Lämmöneristävyyttä voidaan parantaa myös käyttämällä ns. lämpömassalistausta eli TPS:ää tai SS:ää (Thermoplastic Spacer ja Super Spacer) sekä erilaisia kaasutäyttöjä.

Oikeanlaisilla lasivalinnoilla voidaan ehkäistä aikaisemmin suurien ja pienempienkin lasipintojen kanssa ongelmallisia sisäilmaston ongelmia kuten kylmävetoa, energian hukkaa ja toisaalta toteuttaa esim. lämpöylijäämän hallinta.

Klas1 ikkunajärjestelmien U-arvo on 0,66 W/m2K

Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Kysy lisää! Puhelimitse 0424 552 71 tai sähköpostilla: info@klas1.fi Halutessasi voit käyttää myös alla olevaa lomaketta.

Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.

Nimi(*)
Please let us know your name.

Sähköpostiosoite(*)
Sähköpostiosoite puuttuu tai siinä on virhe

Puhelin(*)
Please write a subject for your message.

Viestisi(*)
Please let us know your message.

Invalid Input

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
(*)
Invalid Input

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web