Erikoislasit

Näin valitset oikean lasin

PERUSVAATIMUKSET

Ikkunan tärkein ominaisuus on lämmöneristävyys. U-arvo tulee olla alle 1,0. Ikkunan tarkoitus on tuoda luonnonvaloa maksimaalisesti sisään. LT-tarkoittaa valonläpäisyä. Auringon suojausta tarvitaan kaakko-, etelä- ja länsisuuntiin. 
Aurinkoenergian kokonaisläpäisy g 
Parhaat eristyslasit ovat moniteholaseja, joista löytyy monenlaisia ominaisuuksia.

SUORITUSKYKYKOODI

Suorituskykykoodi on yhteenveto lasituksen suorituskyvystä perusvaatimuksien suhteen. Ikkunoiden kaikki lasit määritellään aina kolmella koodilla U/LT/g. Tuotteiden vertailu suunnittelussa on erittäin helppoa. 

Lähde: Lasifakta 2009

Turvallisuus

turvalasitKlas1 -ikkunat ovat jo sinälläänkin turvallisia tuotteita, mutta tietyissä käyttökohteissa on tarvetta käyttää lasituksena erityisiä turvalaseja. Ne ovat karkaistuja ja laminoituja laseja sekä näiden yhdistelmiä. Niitä voidaan käyttää esim. julkisivuissa, ovissa, kylpyhuonesisustuksissa yms.

Lue lisää

Energiatehokkuutta

lammoneristysKlas1 -ikkunoissa voidaan käyttää laseja joissa sekä läpinäkyvyys että energiaominaisuudet ovat erinomaiset. Selektiivilaseilla voidaan suodattaa auringon haitallista säteilyä, ja toisaalta pitää lämpö sisällä ja kylmä ulkona.

Lue lisää

Huurtumaton lasi

Huurtumaton lasihuurtumatonIkkunan uloimmaisen lasin huurtuminen ulkopinnaltaan on seurausta ikkunan hyvästä lämmöneristävyydestä ja tavanomaisesta sään vaihtelusta.
Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla huurtumista estävä lasi lisävarusteena.

Lue lisää

Lämmitettävä eristyslasi

Lämmitettävä lasi, jota käytetään estämään kylmistä lasipinnoista aiheutuvia ongelmia. Lasi estää kylmän hohkaa, veden kondensoitumista, jäätymistä ja kylmiä ilmavirtauksia eli vedon tunnetta.

Lue lisää

Haitallisen lämpösäteilyn estävä lasi

auringonsuojausPilkington Suncool™ 70/35 tarjoaa ihanteellisen ratkaisun yhä kasvavaan tarpeeseen tehdä rakennuksista mahdollisimman energiatehokkaita tarvitsematta tinkiä sisään tulvivan luonnonvalon määrästä. Pilkington Suncool™ 70/35 -lasin kokonaisuudessaan alhainen auringoenergian läpäisy ja erittäin korkea valonläpäisy tekevät työ- tai asuinympäristöstä mahdollisimman mukavan ja esteettisesti viihtyisän.

Ääneneristys

aaneneristysIlmaääneneristävyys R mitattiin standardin EN ISO 10140–2:2010 [1] mukaan ja ilmaääneneristysluku Rw+C ja Rw+Ctr määritettiin standardin EN ISO 717–1:2013 [2] mukaan.

Lue lisää

Palonsuojaus

palonsuojausPalonsuojaus on ennen tarkoittanut tiiviitä teräs- tai kivimateriaalirakenteita. Tänä päivänä palonsuojaus voidaan toteuttaa myös ikkunoilla. Tämä mahdollistaa monia uudenlaisia arkkitehtoonisia ratkaisuja. Uudet palonsuojalasit toimivat suojana lisäksi jopa paremmin kuin monet muut vaihtoehdot.

Klas1 -ikkunoissa on käytettävissä monenlaisia palonsuojalaseja ja niiden kanssa voidaan yhdistellä myös muita erikoislaseja.

Itsepuhdistuvalasi

itsepuhdistuvaKlas1- ikkunoissa voidaan käyttää Pilkingtonin käyttämää ainutlaatuista itsepuhdistuvaa Pilkington Activ -lasia. Sillä on kaksivaikutteinen ominaisuus, joka luonnon omia voimia hyväksi käyttäen pitää lasin puhtaana orgaanisesta liasta. Sen pintakerros hajoittaa ja irrottaa orgaanisen lian ja samaisen pintakerroksen ominaisuudet saavat sadeveden huuhtomaan pölyn ja lian pois tehokkaasti ilman ikäviä valumajälkiä.

Haluan tarjouksen tai lisätietoja

Kysy lisää! Puhelimitse 0424 552 71 tai sähköpostilla: info@klas1.fi Halutessasi voit käyttää myös alla olevaa lomaketta.

Otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.

Nimi(*)
Please let us know your name.

Sähköpostiosoite(*)
Sähköpostiosoite puuttuu tai siinä on virhe

Puhelin(*)
Please write a subject for your message.

Viestisi(*)
Please let us know your message.

Invalid Input

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
(*)
Invalid Input

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web