• MEKA

  Kiinteät eristyslasi-ikkunat

  Kutsu luonto sisään

 • Julkiset

  Julkisten tilojen ratkaisut

  Pyydä ammattilaisen näkemys oikeanlaisesta ratkaisusta

 • Saneerauskohteet

  Saneerauskohteet

  Vuosien kokemuksella uudet määräykset huomioon ottaen

  Lue lisää

 • Omakotitalot

  Arkkitehtikohteet

  Kun ikkunoilta vaaditaan paljon

 • Loma-asunto

  Loma-asunnot

  Kutsu luonto sisään

KLAS1 ikkunajärjestelmä

Klas1 ikkunajärjestelmään kuuluvat kiinteät ja yksipuitteiset avattavat ikkunat. Klas1 ikkunoissa on tyypillisesti kaksi pestävää pintaa, tai tarvittaessa jopa vain yksi! Ne soveltuvat vaativimpiinkin käyttö- kohteisiin. Ikkuna on siro, valoaukko suuri ja käyttömukavuus on huippuluokkaa. Klas1 ikkunoissa käytetään usein tavanomaista kapeampaa 140 mm tuuletusluukkua.

Klas1 ikkunoissa käytetään pohjoisessa kasvanutta tiheäsyistä mäntyä. Kaikki lasit on valmistettu kotimaassa. Eristyslasina käytetään aina uusinta metallivapaata eristyslasitekniikkaa (SS tai TPS), jossa lasin reunan pintalämpötila on kuusi astetta perinteistä eristyslasia korkeampi tai vaihtoehtona on myös perinteisempi eristyslasi RST välilistalla, kun ikkunaan tulee ristikointi eristyslasin sisään. Lasitekniikka toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Klas1 mallistosta (MEKA, DA/DKA) löytyy vaihtoehdot kaikkiin käyttökohteisiin ja vaatimustasoihin, olipa kyse eristyskyvystä, auringon haitallisen lämpösäteilyn suojauksesta, murtosuojauksesta tai äänen eristämisestä. Lasit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Alumiinijärjestelmässä on ruuviton kiinnitysjärjestelmä.

Klas1 ikkunat jakautuvat kolmeen erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvaan ryhmään:

MEKA, Kiinteä eristyslasi ikkuna

Tällä ikkunarakenteella toteutetaan suuret ja ulkoapäin huollettavissa olevat pienetkin ikkunat, joita ei oli tarkoitettu tuuletus käyttöön.
Käyttökohteesta riippuen valitaan pintakäsittely ja eristyslasielementin rakenne, esim. Asuintaloon parhaiten soveltuu kolminkertaisella lasielementillä, parhaalla lämpöarvolla ja ulkopinnan alumiiniverhouksella varustettu tuote. Mökki / vapaa-ajan kohteeseen riittää hieman kevennetty versio kaksinkertaisella lasilla ja käsitellyillä puulistoilla tehty ikkuna.

MEKA B

Tuuletusluukullinen kiinteä ikkuna. Tämä ikkunatyyppi soveltuu moderniin rakentamiseen, koska luukku on kapea ja ulkopuolen säleissä eri värien käyttö on helppoa. Luukun leveys on vain 140 mm, jolloin valoaukko säilyy isona. Ikkuna on turvallinen sillä siitä ei pääse sisälle. Tuuletusluukusta ei näy ulos onko se auki vai kiinni ja siihen on laitettavissa erityinen suodatin siite– ja maatiepölyä vastaan. Saatavissa symmetrinen ristikointi.

DKA, Kippi-ikkuna ja kippiparvekeovi

Tämä ikkunatyyppi soveltuu erinomaisesti kaikkiin rakennuksiin tuuletus- ja sisältäpäin huollettavaksi ikkunaksi. DKA ikkuna ja ovi ovat käyttömukavuudeltaan vertaansa vailla. Ikkunan tuuletusominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, kun ikkunan alla on kalusteita esim. työtaso. DKA-oven avulla voidaan toteuttaa erittäin hyvin esim. ns. ranskalaiset parvekeovet.

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web