• MEKA

  Kiinteät eristyslasi-ikkunat

  Kutsu luonto sisään

 • Julkiset

  Julkisten tilojen ratkaisut

  Pyydä ammattilaisen näkemys oikeanlaisesta ratkaisusta

 • Saneerauskohteet

  Saneerauskohteet

  Vuosien kokemuksella uudet määräykset huomioon ottaen

  Lue lisää

 • Omakotitalot

  Arkkitehtikohteet

  Kun ikkunoilta vaaditaan paljon

 • Loma-asunto

  Loma-asunnot

  Kutsu luonto sisään

CE

CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että rakennustuotteen ominaisuudet ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin tai eurooppalaisen teknisen hyväksynnän mukaiset.
CE-merkintä helpottaa rakennustuotteiden käyttämistä Euroopan sisämarkkinoilla. Rakennuksille ja rakennusosille asetettavat vaatimustasot päätetään kansallisella tasolla, koska kaikissa Euroopan talousalueen maissa ei aseteta tuotteille samanlaisia vaatimuksia, CE-merkittyä tuotetta ei aina voida käyttää samaan tarkoitukseen kaikissa maissa.

Alla KLAS1 tuoteperheen minimi suoritustasoimoitus!
Tuotekohtaiset suoritustasoilmoitukset toimitetaan tilauksen yhteydessä.

Suoritustasoilmoitus

LUO KLAS1 IKKUNAJÄRJESTELMÄLLÄ RAKENNUKSESI ILME!

LUO KLAS1 IKKUNAJÄRJESTELMÄLLÄ RAKENNUKSESI ILME!

KLAS1 IKKUNAT on Kuusamossa toimiva kiinteitä ja yksipuitteisia avattavia eristyslasi-ikkunoita valmistava yritys. Pääperiaatteena on tarjota markkinoille eurooppalaisen ikkunakulttuurin edut yhdistettynä suomalaiseen vaatimustasoon, asiakkaan erityistarpeet huomioiden.


Uusi järjestelmäesitteemme (PDF)

ENERGIATEHOKKUUTTA JA ASUMISMUKAVUUTTA

ENERGIATEHOKKUUTTA JA ASUMISMUKAVUUTTA

Klas1 ikkunoissa käytetään pohjoisessa kasvanutta tiheäsyistä mäntyä ja tuotteet valmistetaan Suomessa. Metallivapaan eristyslasitekniikan avulla lasin reunan pintalämpötila on kuusi astetta perinteistä eristyslasia korkeampi. Klas1 ikkunat täyttävät vaativan asiakkaan vaatimukset, olipa kyse energiatehokkuudesta (U-arvo 0,66W/m2K), auringon haitallisen lämpösäteilyn suojauksesta, itsestään puhdistumisesta, murtosuojauksesta tai äänen eristämisestä.
MODERNIA MUOTOILUA, UUSINTA TEKNIIKKAA

MODERNIA MUOTOILUA, UUSINTA TEKNIIKKAA

Valmistamme tuotteita, joissa on käytössä alan uusin ja paras tekniikka. Olemme erikoistuneet arkkitehtikohteisiin ja laadukkaisiin vapaa-ajan kohteisiin. Klas1 ikkunajärjestelmään kuuluvat kiinteät ja yksipuitteiset avattavat ikkunat ja liukuovet joissa on tyypillisesti vain kaksi pestävää pintaa tai tarvittaessa jopa vain yksi! Klas1 tuotteet soveltuvat vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Rakenne on siro, valoaukko suuri ja käyttömukavuus on huippuluokkaa.

Klas1-Yhtiöt Oy
info(at)klas1.fi
Puh. 0424 552 71

KAIKKI YHTEYSTIEDOT

 puusta 

logo-bimobject

Avainlippu    ce mark official   

SV LOGO Inwido Finland Oy FI 388618 web